Загас, луувангийн шөл хийх арга

🕔 2016/11/21 18:06
 

Загас, луувангийн шөл хийх арга

 

 
1. Луувангаа хальслаад нарийхан хэрчинэ.
2. Тогоондоо бага хэмжээний тос хийж хутгаад, загасаа хийнэ.
3. Загасаа алтан шаргал өнгөтэй болтол нь хайрна.
4. Тогоондоо буцалсан ус хийнэ. Дээр нь загас, гаа хийж, ширүүн галаар 10 минут буцалгасны дараа зөөлөн галаар 20 минут буцалгана.
5. Нарийн хэрчсэн цагаан лууванг тогоондоо хийнэ.
6. 10 минут хэртэй буцалгасны дараа идэж болно.
Зөвлөмжүүд:
1. Загасны шөл хийхээс өмнө загасаа тосонд хайрвал мах нь нягт амархан задардаггүй байна.
2. Шарсан загасаар хийсэн загасны шөл цагаан өнгөтэй болдог.
3. Буцалж буй ус хийвэл шөл нь цагаан өнгөтэй болдог.
4. Давсалсан загас учраас дахин давс хийх хэрэггүй.
5. Лууван маш амархан болдог учир загасаа болохоос 10 минутын өмнө хийнэ.  

Санал болгох

Сэтгэгдэл бичих

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд www.Dundgovi.mn сайт хариуцлага хүлээхгүй болно. Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү. Хэм хэмжээ зөрчсөн сэтгэгдлийг устгах эрхтэй!